Leverancier van brood en bakkerijproducten

Ranson-Cannière is een leverancier van brood en bakkerijproducten. Wij bieden een groot assortiment brood: patisserie, viennoiserie, brood, pistolets, enz. Alle bakkerijproducten die wij aanbieden zijn vers en ambachtelijk bereid. Als groothandelaar in brood zijn wij er trots op u bakkerijproducten van hoge kwaliteit te kunnen aanbieden.

Brood levering groothandel

Als groothandelaar en leverancier van brood en bakkerijproducten biedt Ranson-Cannière een uitstekende leveringsdienst. Plaats uw bestelling online of per telefoon en wij leveren het overal in België. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van brood in bulk en dit voor alle soorten klanten: van bakkerijen tot scholen en supermarkten. Van een enkele bestelling tot een regelmatige bestelling, Ranson-Cannière garandeert u een uitstekende service voor de levering van versgebakken ambachtelijk brood en bakkerijproducten.

Onze klanten

Zoals hierboven vermeld, zijn onze klanten voornamelijk bakkerijen, scholen, ziekenhuizen en supermarkten. Wij leveren dus zowel aan de commerciële als aan de niet-commerciële sector, maar ook aan verenigingen. Wij doen alles om aan uw behoeften te voldoen. Wij garanderen onze klanten kwaliteit in zowel onze producten als onze dagelijkse leveringsservice.

Leverancier van verse en ambachtelijke bakkerijproducten

Ranson-Cannière is een leverancier die trots is op zijn verse, ambachtelijke bakkerijproducten. De bakkerijproducten die wij leveren zijn altijd dagvers. Wij gebruiken ook artisanale recepten voor onze broden, patisserie, viennoiserie, enz. Dit is wat ons onderscheidt van andere leveranciers.

Groothandel met ruim assortiment ambachtelijk bakkerijproducten

  • Brood

  • Pistoles

  • Viennoiserie

  • Patisserie

  • En nog veel meer …

Wenst u meer te weten?

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Ons uitgebreide gamma stellen wij graag persoonlijk aan u voor, bij ons bent u altijd welkom.

Om u van de kwaliteit van onze producten te overtuigen, kunt u bij ons komen proeven.

Maak een afspraak!