Onze klanten

Tevreden klanten, van klein tot groot, elke dag weer

Van marktkramer en kleinere bakker in de buurt, van warenhuizen en buurtwinkels tot scholen, rust- en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen: voor elke klant kan staan we elke dag klaar. Altijd weer met gegarandeerd de hoogste kwaliteit en optimaal rekening houdend met úw wensen.

ranson_website_20180618_008

Openbare sector

Bent u de verantwoordelijke voor de maaltijden van een zorgcentrum, ziekenhuis of andere instelling?  Klik dan hieronder voor meer info.

Handel

Bent u als koude bakkerij, warenhuis of bedrijf op zoek naar kwalitatief hoogstaande producten?  Klik dan hieronder voor meer info.

Verenigingen

Organiseert uw vereniging of club een bijzondere actie, dan kunt u daar met onze producten een succes van maken.  Klik dan hieronder voor meer info.

Openbare sectoren

Altijd aangepast aan de specifieke noden en behoeften van de gebruiker levert Ranson dagverse producten aan scholen, rust- en verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Net als voor al onze andere klanten, ligt het voor de hand dat we ook voor deze sectoren niet alleen kwalitatief hoogstaande, maar ook gezondheidsbevorderende producten leveren.

Altijd vers!

Bakkerij Ranson-Cannière garandeert rust- en verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en scholen het hele jaar door dagvers brood en gebak. Dagvers betekent uiteraard dat onze producten dag in dag uit van dezelfde hoogstaande kwaliteit zijn en de gezondheid bevorderen.

Meer weten!

Elke dag geleverd

Altijd dagverse producten. Dat vraagt vanzelfsprekend om dagelijkse leveringen. Bakkerij Ranson-Cannière garandeert u elke dag de stiptheid daarvan. Door dagelijks te leveren zijn de klant en de uiteindelijke verbruiker helemaal verzekerd van optimale versheid en kwaliteit.

Meer weten!

Handel

Grotere of kleinere warenhuizen, buurtwinkels en koude bakkers: ze willen hun klanten dag in dag uit voortreffelijke broden en gebak aanbieden. Ranson zorgt daarvoor. Het soort producten, smaken en vormen, hoeveelheden… alles wordt in overleg met winkelier en bakker uitgebreid besproken. Zo wordt onze trots altijd weer hún trots.

Voldoet aan hoogste normen

Dat Bakkerij Ranson-Cannière garant staat voor dagverse producten van de allerbeste kwaliteit, komt natuurlijk doordat we dag in dag uit de allerstrengste kwaliteitsnormen hanteren. En uiteraard door altijd te werken met de beste grondstoffen en ingrediënten.

Meer weten!

Slimme en gericht oplossingen

Grondig overleg met warenhuis, buurtwinkel of koude bakker is voor ons bijzonder belangrijk. Met slimme en gerichte oplossingen slagen we erin optimaal op de wensen van elke klant in te gaan. We maken met iedereen duidelijke afspraken over aantallen, verpakking, smaken en vormen.

Meer weten!

Verenigingen

Verenigingen organiseren één of een aantal keren per jaar een evenement dat hun werking financieel moet ondersteunen. Met Ranson lukt dat! Leden en sympathisanten kunnen worden verwend met gevulde ontbijtmanden, pannenkoeken of diverse soorten taarten. Met onze verleidelijke producten zorgt u ervoor dat uw vereniging financieel gezond blijft.

Geld inzamelen

Elke vereniging wil haar leden en sympathisanten verwennen. Dat kan door het organiseren van evenementen. Bakkerij Ranson-Cannière is daarvoor dé ideale partner. Met gevulde ontbijtmanden, pannenkoeken of diverse soorten taarten kunt u verwennen én uw vereniging financieel gezond houden.

Meer weten!

Kant & klaar om af te leveren

Een ontbijt, pannenkoeken of taarten tot bij de sympathisant brengen is erg eenvoudig. Wij overleggen met u welke aantallen u wilt en hoe die moeten worden verpakt. In de club zelf of met een deur-aan-deurverkoop garanderen we u altijd tevreden leden en sympathisanten.

Meer weten!

Wenst u meer informatie of wilt u ons bedrijf bezoeken?

Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u heel graag verder.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
// Google Analytics tracking