Ranson-CannièreIndustriële, artisanale bakkerij

Ranson-Cannière is een industriële bakkerij met de focus op het artisanale. We verdelen onze bakkerij producten over gans België. Vanuit Tielt (West-Vlaanderen) doen we Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg aan.

Als industriële bakkerij leveren wij niet alleen artisanale producten, maar ook een hele reeks diensten naar onze klanten. Wij proberen deze zo persoonlijk mogelijk te maken, zodat u steeds verzekerd bent van een correcte dienstverlening. Doorheen de jaren overtuigden we tal van ondernemingen met onze artisanale bakkerij producten. Vanuit Tielt leveren we in Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

EEN VERHAAL VAN GROEI

Ambachtelijk-industriële bakkerij Ranson-Cannière

Gegroeid uit een familiaal bakkersbedrijf in het West-Vlaamse Aarsele, deelgemeente van Tielt, evolueerde de ambachtelijk-industriële Bakkerij Ranson-Cannière sinds 1955 tot een van de meest toonaangevende ondernemingen in haar soort.

ENKEL HET BESTE

Kwaliteit is onze prioriteit!

Wij zijn een industriële bakkerij met de nadruk op het ambachtelijke. Op vlak van kwaliteit aanvaarden we bij Bakkerij Ranson-Cannière geen compromissen. Wij willen onze producten afleveren zoals wij deze zelf zouden willen ontvangen. Ambachtelijk bereid, dagvers en bovenal lekker!

Vers

Al onze producten zijn altijd dagvers geproduceerd!

Volgens de norm

Om onze kwaliteit te garanderen, beantwoorden wij aan de hoogste normen.

Ambachtelijk

Van grondstof tot afgewerkt product. Alles gebeurt binnen onze muren.

Traditionele recepten

Onze recepten gaan al meerdere generaties mee en zorgen voor de beste smaak.

Service

Bij Bakkerij Ranson-Cannière is service een evidentie. Wij staan volledig achter ons product en streven naar een perfecte uitvoering, elke dag! Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn.

Wij zijn trots op ons werk

Industriële bakkerij met nadruk op het ambachtelijke

Van grondstof tot product

Bakkerij Ranson-Cannière maakt voor al haar producten zelf deeg, pudding, beslag enzovoort.

Dit is de enige manier om onze klanten producten te leveren van hoge kwaliteit. Elk product is hierdoor uniek, waardoor de smaak niet eentonig wordt en dus ook niet gaat vervelen.

HOE WILT U EEN BESTELLING PLAATSEN

Orders op uw manier

Bij bakkerij Ranson-Cannière geloven wij niet in één manier om met onze klanten te communiceren. Daarom laten wij onze klanten de keuze hoe zijn hun bestelling willen doorgeven.

En is er een probleem? Dan is een persoonlijke aanpak nog steeds de beste.

HOE MEER, HOE BETER

Grote variatie aan producten

Wij bieden onze klanten een bijzonder uitgebreid en gevarieerd gamma aan. Zo kunt ook u uw klanten een ruime waaier aan producten aanbieden en onderscheidt u zich van anderen.

Neem gerust contact op indien u over ons assortiment meer informatie wilt ontvangen.

ZOEK NIET VERDER

Op uw maat

Onze persoonlijke aanpak houdt ook in dat wij ons proces kunnen aanpassen aan het uwe. Heeft u een probleem en denkt u dat wij u hiermee verder kunnen helpen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

CONTACTEER ONS

ENKELE VOORBEELDEN

Op maat oplossingen

  • Korstloos brood

  • Verpakt met sneetje (1, 2, 3 of 4)

  • Uw logo op gebak

  • Glutenvrij

  • Zonder zout

  • Plaatgebak

  • En nog veel meer …