Groothandel brood

Groothandel Ranson-Cannière, uw garantie voor ambachtelijk, dagvers brood.

Brood

Bij Ranson-Cannière gaan kwaliteit en service hand in hand. Onze klanten prijzen onze groothandel voor ons ruime assortiment brood, onze persoonlijke aanpak en uitgebreide service.

Onder kwaliteit verstaan wij niet alleen hoe ons brood eruitziet, maar vooral ook hoe het smaakt. Door onze blijvende aandacht hiervoor zijn en blijven onze broodbereidingen uniek. Elke dag opnieuw rekenen talloze bakkerijen, supermarkten, verenigingen, … op onze groothandel voor de levering van hun dagelijks brood.

Ranson-Cannière maakt het verschil

Dagvers brood, lekker brood

Als u beroep doet op onze groothandel, bent u er zeker van dat al uw broden – op de dag dat ze worden geleverd – gebakken, afgewerkt en verpakt worden. Ranson-Cannière is uw garantie voor dagvers, ambachtelijk brood!

Meer lezen

Brood van de hoogste kwaliteit

We streven er naar u – op dagelijkse basis – brood van de hoogste kwaliteit te kunnen aanbieden. Het zal dan ook niet verbazen dat onze bakkerij de aller strengste Europese kwaliteitsnormen (ACS en FSSC 22000) met brio doorstaat.

Meer lezen

De beste grondstoffen

Optimale kwaliteit is alleen mogelijk door van bij de start van het productieproces voor de top te gaan. Daarom werkt Ranson altijd met de beste grondstoffen en ingrediënten.

Meer lezen

Groothandel met ruim assortiment ambachtelijk brood

  • Bruinbrood

  • Witbrood

  • Koekebrood

  • Boerenbrood

  • Rozijnenbrood

  • En nog veel meer …

Wenst u meer te weten?

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Ons uitgebreide gamma stellen wij graag persoonlijk aan u voor, bij ons bent u altijd welkom.

Om u van de kwaliteit van onze producten te overtuigen, kunt u bij ons komen proeven.

MAAK EEN AFSPRAAK